Direct naar de webshopWilt u producten online bestellen?
Bezoek dan direct onze webshop.

Privacyverklaring Dujako Automotive

Dujako Automotive vindt het belangrijk dat uw persoonsgegevens zijn beschermd. In deze privacyverklaring willen wij u graag op een transparante en heldere wijze uitleggen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Wij zullen zorgvuldig omgaan met uw persoonsgegevens. Uiteraard houden we ons aan de wet “Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Heeft u nog vragen over deze privacyverklaring? Neem dan gerust contact met ons op!

Dujako Automotive
Edisonstraat 24
6604 BV Wijchen
Email: info@dujako.nl
Telefoon: +31(0)24 6424424

Doel van verwerking van persoonsgegevens

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 14-05-2018

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van Dujako Automotive. U dient zich ervan bewust te zijn dat Dujako Automotive niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Dujako Automotive respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Uw persoonsgegevens worden verwerkt om een overeenkomst / opdracht te kunnen uitvoeren en u een factuur te kunnen sturen. Bent u aangemeld voor onze nieuwsbrief? Dan is het doel om u onze nieuwsbrief te kunnen mailen.

Ons gebruik van verzamelde gegevens


Gebruik van onze diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Dujako Automotive. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Dujako Automotive. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Welke persoonsgegevens verwerken wij?:

Bedrijfsnaam
Voor- en achternaam contactpersonen
Adres organisatie
E-mailadres contactpersonen
Telefoonnummer contactpersonen
Faxnummer contactpersonen
BTW nummer als de BTW wordt verlegd
Bankgegevens

Voor de nieuwsbrief verwerken wij de volgende gegevens
Voor- en achternaam abonnee
E-mailadres abonnee

Wie gaan uw gegevens verwerken?

De gegevens worden ontvangen en verwerkt door Dujako Automotive. De partners waar wij mee samen werken zijn: Quadrant Software, IB Vision en Mailchimp. De gegevens die online worden bewaard of verkregen worden beveiligd met een SSL-certificaat. Waar nodig zullen we verwerkingsovereenkomsten afsluiten met partijen waar uw persoonsgegevens aan worden verstrekt.

Dujako Automotive respecteert de privacy van de online bezoekers aan haar website en is de enige eigenaar van de informatie die via deze website wordt verkregen. Deze informatie wordt door ons niet verkocht, gedeeld of verhuurd aan derden op een andere wijze dan als vermeld in deze privacyverklaring.

Hoe worden uw persoonsgegevens beveiligd?

We hebben maatregelen getroffen om uw persoonsgegevens te beveiligen. De volgende maatregelen zijn getroffen:

  • Uw gegevens die online worden bewaard en verwerkt worden beveiligd met een beveiligde verbinding (SSL-verbinding)
  • Onze website is beveiligd met een SSL certificaat
  • Onze online platvormen worden beveiligd met zo complex mogelijke wachtwoorden.

Wachtwoord opvragen voor webshop

Op onze site is het niet meer mogelijk wachtwoorden op te vragen. De site is aangepast zodat de wachtwoorden niet meer kunnen worden opgevraagd. Klanten die hun wachtwoord zijn vergeten kunnen alleen nog een link opvragen waarmee ze hun vergeten wachtwoord opnieuw in kunnen stellen. Deze link zal worden gemaild naar het opgegeven e-mailadres.

Hoe lang slaan wij uw gegevens op?

Uw gegevens worden opgeslagen zolang de samenwerking bestaat. Na beëindiging van de samenwerking worden uw gegevens definitief verwijderd. Gegevens worden bewaard zolang de wet dat vereist.

Ontvangt u onze nieuwsbrief? Dan worden de gegevens hiervoor bewaard totdat u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen en u zicht uitschrijft. Uw gegevens worden dan definitief verwijderd.

Hoe kunt u uw gegevens inzien of wijzigen?

Stuur ons een e-mail en wij zullen u dan inzage geven in uw persoonsgegevens. U kunt via e-mail ook wijzigingen van uw gegevens doorsturen.

Heeft u wijzigingen voor de gegevens die wij bewaren voor de nieuwsbrief? Via de nieuwsbrief kunt u direct uw gegevens inzien en wijzigen. Tevens kunt u zicht via de nieuwsbrief direct uitschrijven.

Recht om een klacht in te dienen

Heeft u een klacht over de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan? Dan kunt u ons een mail sturen naar info@dujako.nl of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Waarom hebben we uw persoonsgegevens nodig? Zonder uw gegevens kunnen we voor u geen opdracht uitvoeren, geen contact met u opnemen over de opdracht via e-mail of telefonisch en geen factuur mailen. Zonder uw mail kunnen we u geen nieuwsbrief sturen. U heeft altijd het recht om uw toestemming voor het gebruik van uw persoonsgegevens door Dujako Automotive weer in te trekken.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op: info@dujako.nl